WordPress website maken

Hoe maak ik uw website

Voorbereiding

Ik help u bij het maken van de juiste keuzes bij het maken van uw WordPress website.

Wat wilt u bereiken met uw site? Wilt u iets verkopen? Of wilt u informeren? Wie gaat uw site bezoeken?

Dit soort vragen zijn van groot belang. Zij bepalen de opbouw en het uiterlijk van uw site.

En het succes ervan!

Layout

Vervolgens installeer ik een geschikt thema (layout) en de vereiste plugins (WordPress-hulpprogramma´s). Deze stel ik in naar uw wensen.

Instructie

Met WordPress kunt u zelf tekst, afbeeldingen en multimedia toevoegen. Dit vraagt enige achtergrondkennis. U krijgt van mij voldoende instructie om snel zelfstandig aan de slag te gaan.

Domeinnaam

Het kiezen en aanvragen van een domeinnaam (internetadres) is niet makkelijk. Daarbij komt het instellen van het bijbehorende emailadres, het koppelen van de domeinnaam aan de server enzovoort. Ook daar help ik u mee.

Zoekmachine optimalisatie

Meer bezoekers, meer klanten

Ik optimaliseer uw site voor zoekmachines als Google (SEO). Dat doe ik onder meer door kritisch te kijken naar tekst, afbeeldingen en andere onderdelen van de site. Ook de opbouw van het gebruikte WordPress-thema (de layout van de site) speelt een rol.

Webdesign

Mobielvriendelijke website en Google

Mobielvriendelijke sites komen hoger te staan in de zoekmachineresultaten dan sites die dat niet zijn.

Met WordPress is uw site altijd mobielvriendelijk, want WordPress-sites worden goed weergegeven op smartphone en tablet.

Aangepaste layout

U kunt kiezen voor een aan uw specifieke wensen aangepaste layout. Uw huisstijl wordt dan integraal in de layout verwerkt.

Of u kiest voor een standaardlayout. Kleine aanpassingen zijn wel mogelijk, bijvoorbeeld het opnemen van uw logo.  Dit drukt natuurlijk de kosten.

Website onderhoud

Zelf onderhouden

Dankzij het gebruik van WordPress onderhoudt u zelf uw site. U schrijft teksten en voegt afbeeldingen of video’s toe. Denk ook aan het up-to-date houden van de site en backups maken.

Onderhoudscontract

Onderhoud van uw site kost tijd.

Als u die tijd niet heeft  kan ik het onderhoud voor u doen. Dat kan incidenteel, of in de vorm van een onderhoudscontract.

Meer informatie over:

WordPress cursussen

Privé

Als ik uw site maak is in de prijs altijd instructie inbegrepen.

Maar ook als u geen site bij mij laat maken kunt u bij mij les nemen. In overleg gebeurt dat bij mij of bij u thuis. Skypen is ook mogelijk.

Groepsverband

U kunt in groepsverband instructie krijgen. Als er meerdere deelnemers zijn krijgt u korting op de cursusprijs.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.